Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ruptura totala. Ponta dezvaluie cum a sunat ultima discutie telefonica avuta cu Dragnea

Ruptura totala. Ponta dezvaluie cum a sunat ultima discutie telefonica avuta cu Dragnea

Autor:

Dupa ce a anuntat ca e gata sa-i transmita liderului PSD demisia in alb, Victor Ponta a confirmat faptul ca, daca la un momnt dat se putea vorbi despre o prietenie intre el si actualul sef al social-democratilor, acum nu mai poate fi vorba despre niciun fel de relatie intre cei doi politicieni.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Ruptura totala. Ponta dezvaluie cum a sunat ultima discutie telefonica avuta cu Dragnea“N-am nicio conspiratie in minte”, a sustinut Ponta, de la Parlament, inainte de a povesti ceea ce anunta a fi fost “ultima conversatie telefonica cu Dragnea”, datand tocmai din decembrie anul trecut. Cand liderul PSD l-ar fi intrebat daca e adevarat ca s-ar fi intalnit cu Teodoriovici si Banicioiu. In replica, Ponta, aflat la 3.000 de kilometri, la golf, sustine ca a avut urmatoarea reactie: “i-am inchis telefonul, m-am filmat si i-am trimis filmarea”, spunandu-i ” nu te mai lua dupa toti nebunii”.

Intrebat daca cei doi au mai comunicat de atunci, Ponta a raspuns “cred ca telepatic”. “Sa fim seriosi. (…) Eu nu mai sunt om politic, pot sa spun – NU. Fiecare cu problemele domniei sale”, a conchis fostul premier despre stadiul relatiei cu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!