AcasăPoliticaRuptura totala. Ponta dezvaluie cum a sunat ultima discutie telefonica avuta cu Dragnea

Ruptura totala. Ponta dezvaluie cum a sunat ultima discutie telefonica avuta cu Dragnea

Dupa ce a anuntat ca e gata sa-i transmita liderului PSD demisia in alb, Victor Ponta a confirmat faptul ca, daca la un momnt dat se putea vorbi despre o prietenie intre el si actualul sef al social-democratilor, acum nu mai poate fi vorba despre niciun fel de relatie intre cei doi politicieni.

„N-am nicio conspiratie in minte”, a sustinut Ponta, de la Parlament, inainte de a povesti ceea ce anunta a fi fost „ultima conversatie telefonica cu Dragnea”, datand tocmai din decembrie anul trecut. Cand liderul PSD l-ar fi intrebat daca e adevarat ca s-ar fi intalnit cu Teodoriovici si Banicioiu. In replica, Ponta, aflat la 3.000 de kilometri, la golf, sustine ca a avut urmatoarea reactie: „i-am inchis telefonul, m-am filmat si i-am trimis filmarea”, spunandu-i ” nu te mai lua dupa toti nebunii”.

Intrebat daca cei doi au mai comunicat de atunci, Ponta a raspuns „cred ca telepatic”. „Sa fim seriosi. (…) Eu nu mai sunt om politic, pot sa spun – NU. Fiecare cu problemele domniei sale”, a conchis fostul premier despre stadiul relatiei cu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger