AcasăPoliticaRosca Stanescu propune devansarea prezidentialelor in primavara

Rosca Stanescu propune devansarea prezidentialelor in primavara

Sorin Rosca Stanescu sustine ca organizarea concomitenta a alegerilor prezidentiale si europarlamentare ar readuce pacea in USL

Senatorul liberal sustine ca organizarea concomitenta a alegerilor europarlamentare si prezidentiale ar elimina convingerea liberalilor ca sunt trasi pe sfoara de pesedisti.

Sorin Rosca Stanescu sustine ca organizarea concomitenta a alegerilor prezidentiale si europarlamentare ar readuce pacea in USL

Iar ca dovada ca propunerea lui vizeaza doar USL-ul, Stanescu a precizat din start ca devansarea prezidentialelor nu va afecta mandatul lui Traian Basescu, care se va incheia la timpul cuvenit, in noiembrie 2014. In schimb, sustinerea acordata de PSD lui Antonescu, conform protocolului USL, ar calma spiritele liberale.

„Situatia este extrem de tensionata in USL (…) Eu propun USL sa ia in calcul declansarea alegerilor prezidentiale mai repede, odata cu alegerile europarlamentare. Constitutia permite acest lucru. In acest fel, toata aceasta tema dispare pentru ca, daca facem alegerile in martie, decizia este ferma si cele doua partide trebuie sa munceasca pentru acest obiectiv impreuna”, a detaliat Stanescu.

author avatar
Simona Badulescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger