AcasăPoliticaRizea anunta ca nu mai candideaza la primarie: Fac apel la colegii...

Rizea anunta ca nu mai candideaza la primarie: Fac apel la colegii mei din Parlament sa vina sa studieze dosarul

Pesedistul Cristian Rizea – pe care procurorii DNA il suspecteaza de coruptie, in acest sens cerand Camerei aviz in privinta retinerii sale -e decis sa-si dovedeasca nevinovatia in fata instantei. Intre timp, si-a retras intentia de a lupta, la alegerile locale din vara, pentru prima functie in sectorul 5.

Dupa ce a venit la Comisia Juridica a Camerei, alaturi de avocatul sau, pentru a-si studia dosarul, parlamentarul social-democrat a precizat ca nu va mai candida la Primaria Sectorului 5, sustinand, totodata, ca in ultimele sase luni de zile ar fi primit diverse mesaje cum ca ar trebui sa renunte la aceasta intentie de candida la sefia sectorului amintit. „Demnitatea nu mi-o va lua nimeni (…) imi voi dovedi nevinovatia in fata instantei (…) acest dosar se bazeaza pe denuntul unui om care acum cini ani de zile a spus intr-un fel, cu mana pe Biblie in fata unui judecator si (…) acest om si-a schimbat declaratia”, urmare a faptului ca ar fi ajuns sa aiba din nou probleme cu legea, mai exact sa fie inchis, a sustinut Rizea.

Mai mult, deputatul a lansat un apel colegilor sai de Camera – cei care urmeaza sa voteze cererea DNA pe numele sau, indiferent de partidul din care fac parte, sa vina sa isi arunce un ochi asupra continutului celor opt volume, care insumeaza peste 2.400 de pagini. „Fac apel la colegii mei din Parlament (…) sa vina sa studieze dosarul, daca au timp”, a conchis Rizea. „Nu exista niciun fel de influentare a martorilor din dosar”, a sustinut si aparatorul legal al deputatului Rizea.

Va reamintim ca, la momentul in care s-a aflat ca DNA a formulat o cerere prin care se cere incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului, mai exact pe 2 martie, procurorii anuntau ca Rizea e suspectat de „trafic de influenta, spalarea banilor, in forma continuata (doua acte materiale) si influentarea declaratiilor (doua fapte)”.

sursa foto: facebook.com/PSDSector5Oficial

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger