Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » REZULTATE FINALE ALEGERI. PSD a obtinut 221 de mandate, PNL 99

REZULTATE FINALE ALEGERI. PSD a obtinut 221 de mandate, PNL 99

Autor:

Viitorul Legislativ va avea 329 de deputati si 136 de senatori, 221 dintre ei social-democrati. Datele finale facute publice joi dupa-amiaza din directia Biroului Electoral Central indica faptul ca, desi a castigat in mod clar alegerile de duminica, PSD-ul nu si-a asigurat o majoritate absoluta.

 

Parlament plen Narcis Pop 292 REZULTATE FINALE ALEGERI. PSD a obtinut 221 de mandate, PNL 99La nivel de mandate, dupa cum era firesc, social-democratii au obtinut cele mai multe, urmare a voturilor primite la scrutinul din 11 decembrie, in speta 221 la Senat si Camera, in timp ce liberalii condusi interimar de Raluca Turcan au cumulat 99 de mandate, USR-ul 43, UDMR-ul 30, in timp ce ALDE va avea 29 de reprezentanti in cele doua Camere ale Legislativului, iar PMP-ul 26.

Concret, conform BEC, la Camera Deputatilor PSD are 154 de mandate, PNL 69, USR 30, UDMR 21, ALDE 20, PMP 18, in timp ce reprezentantii minoritatilor vor avea 17 locuri de deputati. La Senat, in schimb, social-democratii vor avea 67 de mandate, liberalii 30, USR-ul 13 mandate, in timp ce UDMR-ul si ALDE cate 9, iar PMP-ul condus de Basescu 8 mandate.

In privinta procentelor, la Senat, Camera Superioara a Legislativului, PSD-ul a obtinut 45, 67% din voturile exprimate la scrutinul din 11 decembrie, PNL-ul 20, 41%, USR-ul 8, 92%, UDMR-ul 6, 24%, ALDE 6%, iar PMP-ul 5, 65%. La nivel de Camera Deputatilor, lucrurile au aratat astfel: PSD 45, 47%, PNL 20, 04%, USR- 8,87%, UDMR 6, 18%, ALDE 5, 62% si PMP 5, 34%.


1 Comentariu la REZULTATE FINALE ALEGERI. PSD a obtinut 221 de mandate, PNL 99

  1. CETATEANUL

    Ro este o TARA CAPTURATA fara vointa POPORULUI. In majoritatea tarilor FOSTE membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic, in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social precum, sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc. Populatia ACTIVA si CREERELE LUMINATE au emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de catre guvernanti si Parlamentari. Vatra romaneasca stramoseasca e vanduta cu hectaru, astfel ca pamantul ne fuge la propriu de sub picioare. Toate acestea se intampla pt ca, sistemul politic, clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor incercand aburirea poporului.PROSTIA si INCOMPETENTA SUNT ACOPERITE DE DIPLOME FALSE SI DOCTORATE IAR HOTIA, BANDITISMUL si mafiotismul SUNT APARATE DE CATRE IMUNITATI DE TOT FELUL SI DE CATRE JUSTITIA CE FUNCTIONEAZA CA UN SRL PE PLACUL CELOR CE AU CAPTURAT RO DUPA 1990
    TRECEREA DE LA SOCIETATEA CAPITALISMULUI DE CUMETRIE, SALBATIC SI OLIGARHIC instalat in Ro dupa 1990 (timp de 27 de ani) de catre asa zisa clasa politica PATRIHOATA, TRADATOARE la CAPITALISMUL POPULAR (care era normal a se dezvolta in Ro dupa 1990, ca in Suedia, Danemarca, Norvegia, Polonia, etc) CONTROLAT IN MOD DEMOCRATIC DE CATRE MEMBRI SOCIETATII, nu se va putea realiza decat printr-o REVOLUTIE fie ea si de CATIFEA. Mecanismele ortodoxe, civilizate, progresesiste ale unei propagande politice si economice necesare dezvoltarii nationale in interesul general al societatii romanesti sunt anihilate de catre “agenturi bine puse la punct” ale OLIGARHILOR si MAFIOTILOR interni si externi, care pot fi biruiti doar de catre un tot unitar al ELITISTILOR NATRURALI si “talpa tarii” care trebuie constientizata ca numai CAPITALISMUL POPULAR poate da stabilitate vesnica unui sistem social echitabil.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!