AcasăPolitica"Rex" Dragnea faramiteaza feudele vasalilor pesedisti

„Rex” Dragnea faramiteaza feudele vasalilor pesedisti

Regula impusa de noul lider, respectiv interdictia de a cumula functii detinute in partid la nivel local cu functii din conducerea nationala a PSD, va spulbera lotul de lideri social-democrati deja consacrati.

Liviu Dragnea ii baga pe ”baronii” pesedisti in vrie

Prin definitie, ”baronii” pesedistii erau, in marea lor majoritate, lideri ai filialelor si vicepresedinti la nivel national. De cand cu alegerea lui Liviu Dragnea, moda este pe cale sa apuna, eliminata fiind de interdictia cumului de functii. Ca urmare, mai multe nume cu rezonanta publica (Marian Oprisan, Mircea Dusa, Robert Negoita, Ioan Rus, Dan Nica etc) sunt pe cale sa apuna, urmand ca in locul lor sa rasara ”prospaturi” gen Mihai Fifor, Victor Negrescu, Mihai Tudose, Ionut Vulpescu. daca asa va fi, retragerea ”greucenilor” pesedisti il va lasa pe Liviu Dragnea sa zburde in voie pe terenul de joc si va marca, totodata, sfarsitul epocii ”baronilor”.

Renuntarea la ideea introducerii a patru locuri de prim-vicepresedinti in organigrama partidului nu a iertat nici flancul feminin pesedist, care deja convenise componenta ”careului de dame” care urma sa ocupe cele patru locuri de vicepresedinte rezervate sexului slab: Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Gabriela Szabo si Viorica Dancila. Peste cele patru da insa acum buzna impetuoasa Lia Olguta Vasilescu, care a pierdut posibilitatea de a aspira la pozitia de prim-vicepresedinte. Iar daca Ecaterina Andronescu nu va fi convinsa sa renunte la candidatura, gurile rele spun ca Olgutei Vasilescu ii va cadea ”victima” ori Viorica Dancila, ori Gabriela Szabo. in niciun caz Gabriela Firea, femeie hotarata pe care nici macar Olguta Vasilescu nu o poate dovedi, dupa cum sustin convinsi colegii de partid ai celor doua doamne.

 

author avatar
Simona Badulescu
1.579 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger