Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Retragere OUG. Cum vad situatia doi dintre ministrii Cabinetului Grindeanu

Retragere OUG. Cum vad situatia doi dintre ministrii Cabinetului Grindeanu

Autor:

Pe langa comentariile venite din sfera politica, urmare a anuntului facut sambata seara de catre primul-ministru, privind intentia de a abroga Ordonanta de Urgenta care aduce modificari Codurilor Penale, au existat reactii inclusiv in randul membrilor actualei echipe guvernamentale.

 

sedinta noul guvern Retragere OUG. Cum vad situatia doi dintre ministrii Cabinetului GrindeanuSeful de la Ministerul Economiei, de exemplu, considera ca e nevoie sa se gaseasca un consens pe acest subiect, in baza unui dialog, si ca emiterea ordonantei n-a fost neaparat o greseala. “Trebuie sa identificam un echilibru corect intre lupta anticoruptie si drepturile cetatenesti (…) Nu cred ca a fost o greseala, cred ca trebuie sa analizam foarte bine ce se intampla cu politica judiciara a acestei tari”, a declarat Petrescu, la Parlament.

La randul sau, pe fondul anuntului abrogarii OUG 13, ministrul Gratiela Gavrilescu considera ca se va gasi “o propunere din punct de vedere legal fara probleme, astfel incat situatia din strada sa se poata dezamorsa”, dar si ca romanii “care au fost indreptatiti sa protesteze” de maine, de poimaine se vor retrage.

Sedinta Guvernului in cadrul careia se va lua o decizie pe acest subiect urmeaza sa inceapa peste circa o ora si jumatate. Ramane de vazut ce anume se va anunta dupa intrunirea Cabinetului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!