Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Replica lui Ungureanu: In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. N-am disparut nicaieri!

Replica lui Ungureanu: In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. N-am disparut nicaieri!

Autor:

In conditiile in care pesedistii sunt gata sa sarbatoreasca trei ani de la inlaturarea Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu (MRU) si instalarea celui propus de  Uniunea Social Liberala (USL) din care faceau parte, la acea data, PSD-ul si vechiul PNL,  si condus de catre Victor Ponta, fostul premier a considerat ca e cazul sa dea o replica.

 

ungureanu foto RICA PETRESCU Replica lui Ungureanu: In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. N am disparut nicaieri!Drept urmare, Ungureanu a trecut la taste si a scris un mesaj pe contul sau de Facebook. Din care sa reiasa atat parerea sa cu privire la evenimentul politic marcat cu surle si trambite de catre primul-ministru, liderul social-democratilor, cat si, in chip de post scriptum, cum anume de se face ca a “disparut”.

“In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma”, considera Ungureanu, adaugand ca, in ceea ce-l priveste, a “riscat enorm, nefiind dispus la compromisuri”.

Si cum in ultimele zile fusese dat la “disparuti”, Ungureanu a punctat apoi, in incheierea mesajului de duminica seara, ca doar se multumeste sa asteapte rabdator, fara sa spuna, cu subiect si predicat, si ce anume, desi nu sunt putini cei care au inteles la ce anume se refera. “Celor curiosi si dornici sa stie de mine le raspund astfel: n-am disparut nicaieri. Am doar rabdare“, a conchis fostul premier.



Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!