AcasăPoliticaReplica lui Ponta dupa ce Basescu a invocat divinitatea, in plen

Replica lui Ponta dupa ce Basescu a invocat divinitatea, in plen

A fost o zi plina de momente memorabile, la Parlament, unele dintre ele avandu-l in centrul lor pe fostul presedinte Basescu.

Care, dupa ce a fost pupat pe frunte si imbratisat cordial de catre seful Comisiei Europene, chiar inainte ca Jean-Claude Junker sa-si sustina discursul in plenul Legislativului, s-a trezit si cu o replica neasteptata, venita din directia fostului prim-ministru Ponta, chiar in timp ce senatorul Basescu se adresa plenului.

Evocand persoanele din sfera politicului care au legatura cu procesul de aderare a Romaniei la UE si mentionand numele fostilor premieri Nastase si Tariceanu, ambii aflati in sala, dar si a sefului CE, Basescu a conchis, zambind: „sa multumim la Dumnezeu ca suntem toti in viata”. Au trecut doar cateva secunde pana ce Ponta a completat. „Si liberi”, a adaugat, din sala, fostul premier, din cate a reiesit din imaginile prezentate de Antena 3.

UPDATE: Despre aceasta situatie a scris, pe contul sau de Facebook, si deputatul USR Cristian Ghinea. Iata mesajul: „Hai ca „ne radem” in Parlament. Basescu de la tribuna: suntem aici Adrian Nastase, care a incheiat negocierile, Juncker, care a semnat tratatul de aderare, Tariceanu care era premier si eu care am semnat ca Presedinte. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem toti in viata. Ponta striga din sala: Si liberi!”

sursa foto: rtv.net

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger