Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Replica lui Dragnea pentru cei care-i vor invalidat mandatul de deputat: De ce nu initiaza o lege prin care sa ma evapor?

Replica lui Dragnea pentru cei care-i vor invalidat mandatul de deputat: De ce nu initiaza o lege prin care sa ma evapor?

Autor:

Nici bine nu au anuntata liberalii, prin vocea liderului interimar Turcan, faptul ca au de gand sa conteste la CCR mandatul de parlamentar obtinut de Dragnea, prin votul din 11 decembrie, ca seful social-democratilor n-a lasat initiativa PNL-ului fara replica.

 

dragnea1 rica petrescu Replica lui Dragnea pentru cei care i vor invalidat mandatul de deputat: De ce nu initiaza o lege prin care sa ma evapor?Lasand sa se inteleaga ca nu e prea afectat de intentia liberalilor de a cere invalidarea mandatului sau de deputat, recent obtinut in urma alegerilor parlamentare, castigate categoric de partidul pe care il conduce, despre care spune ca “n-are nicio baza”.

De altfel, discutand, seara trecuta, pe aceasta tema, seful PSD a subliniat ca nu isi doreste “un conflict politic”, ci stabilitate. Referindu-se la PNL, dar si la USR si PMP, partide din directia carora s-a anuntat ca ar vota o astfel de initiativa, liderul social-democrat le-a dat, seara trecuta, la Antena 3, o alta “idee”. “Ei nu vor ca nici macar deputat sa fiu. De ce nu initiaza o lege sa nu mai pot folosi numele Liviu Dragnea? Sau o lege prin care sa ma evapor? Si, dincolo de ridicolul situatiei, si vad ca oamenii astia continua sa se umple de ridicol, (…) pe fond, aceasta problema nu exista”, a precizat, ironic, presedintele PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!