Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Referendum/ Dragnea: Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele. Si noi sustinem lupta anticoruptie

Referendum/ Dragnea: Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele. Si noi sustinem lupta anticoruptie

Autor:

Mentionand ca inca nu a citit adresa de la presedinte, pentru ca nu a ajuns in cursul acestei zile la Camera Deputatilor, Dragnea a cerut un ragaz, pentru a face acest pas si a discuta cu ai sai colegi, pentru a se putea pronunta asupra oportunitatii unei astfel de consultari publice.

 

15349543 1255980497798088 7354213347775525400 n dragnea 363x500 Referendum/ Dragnea: Nu mi dau seama cum a gandit o presedintele. Si noi sustinem lupta anticoruptie“Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele”, a declarat seful PSD, in urma cu doar cateva minute, la finele unei sedinte de cateva ore, ce a avut loc la sediul formatiunii. “Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e foarte clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare, dar si noi sustinem lupta anticoruptie”, a adaugat liderul social-democrat.

Totodata, seful PSD a lansat o ipoteza demna de luat in calcul, pe aceasta tema, care a constituit, fara dar si poate, subiectul zilei – cererea adresata de seful statului Parlamentului in privinta consultarii publice. “Trebuie sa vedem intai care este oportunitatea, pntru ca toti sustinem aceasta lupta anticoruptie. Dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot, ce insemana- ca nu sustin lupta anticoruptie?”, a subliniat Liviu Dragnea.

Scrisoarea lui Klaus Iohannis viza, va amintim, “procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!