AcasăPoliticaReapare in atentia publica. Inregistrare cu Ghita, difuzata la postul TV pe...

Reapare in atentia publica. Inregistrare cu Ghita, difuzata la postul TV pe care il controleaza

Desi de mai bine de o saptamana nu se mai stia nimic de el, fostul deputat a aparut din nou in atentia opiniei publice, insa dar prin intermediul unei inregistrari menite sa scoata la iveala unele aspecte. ”Sistemul a devenit un monstru”, sustine Ghita in materialul video difuzat miercuri in jurul pranzului.

”Vedeti mai jos o inregistrare pe care Sebastian Ghita a lasat-o la redactia televiziunii Romania TV in urma cu o saptamana”, anunta cei de la televiziunea controlata de Ghita, pe site-ul postului TV.

Printre declaratiile pe care le face fostul ales al neamului in inregistrarea repectiva, Ghita readuce in discutie ceea ce anuntase deja, si anume ca s-ar fi vizat impiedicarea lui Dragnea sa ajunga premier si ca procurorii ar fi incercat sa obtina denunturi. ”Daca fac niste denunturi impotriva lui Liviu Dragnea mai am o sansa, (…) de fata aceasta l-au ales pe Dragnea”, sustine Ghita in inregistrarea respectiva, care are in jur de 13 minute.

Totodata, fostul deputat si fostul membru al Comisiei SRI din Legislativ s-a adresat sefei DNA, cu referire la momentul in care a cunoscut-o pe Kovesi, ”in sediile SRI”, intreband, totodata, daca isi aminteste de ”petrecerea restransa din vila din Sinaia”, la care ar fi participat si el, dar si un ministru din actualul guvern. Mai exact, a sustinut urmatoarele aspecte: ”Vreau s-o intreb pe doamna pe Kovesi daca isi aminteste petrecerea – restransa -din vila din Sinaia, in care dansa, cu Vasile Dincu si cu mine chefuiam cu lautarii si cantam ”La Chilia-n port”, varianta pentru statul de drept”.

”O sa urmeze mult mai multe astfe de dezvașuiri in zilele urmatoare”, adauga Sebastian Ghita.

 

author avatar
eNational
858 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ai ajuns haiduc mai ghita,asa este cand nu ai venit noaptea la portita institutiei sa-ti platesti libertatea.Sistemul mafiot al colonieie te-a ridicat si tot el te-a coborat,sa speram ca nu la racoare.Da-i inainte cu dezvaluirile sa vedem si noi ce nu stiam pana acum,doar banuiam si uneori eram convinsi ca suntem intr-o colonie cu stapani mai multi decat inainte,stapani ce au reprezentanti oficiali aici,carora se inchina guvernatorul si slugile lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger