AcasăPoliticaReactii la anuntul schimbarii de la varful SIE. Ce spera Dragnea in...

Reactii la anuntul schimbarii de la varful SIE. Ce spera Dragnea in privinta demisiei lui Ungureanu

Printre primii politicieni care au reactionat la anuntul vestii ca Presedintia a fost informata cu privire la faptul ca Mihai Razvan Ungureanu a decis sa paraseasca prima functie in cadrul SIE a fost Liviu Dragnea.

Reactionand pe marginea acestui subiect despre care sustine din capul locului ca a aflat din presa si ca nu are, in fond, de gand sa il comenteze, seful PSD face, intr-o postare pe Facebook, cateva mentiuni pe care le considera a fi importante pe acest subiect. Cea mai demna de a fi mentionata este aceea ca Dragnea subliniaza ca, dupa parerea sa, opinia publica ar avea dreptul sa afle care sunt „motivele reale” din spatele acestui pas in lateral pe care il face Ungureanu, la mai bine de un an de la numirea sa in fruntea SIE. „Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran. E foarte important ca serviciile de informatii sa nu fie implicate in lupta politica! (…) Daca au fost motive strict personale, atunci e in regula, dar daca au fost alte motive, care tin de buna functionare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui sa fie informata, pentru ca e vorba de o institutie importanta a statului”, atrage atentia liderul social-democratilor, pe Facebook.

Va amintim faptul ca pana la aceasta ora nu se stie decat faptul ca Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat intentia catre Cotroceni si ca presedintele a acceptat-o. Cat despre ratiunile care au stat la baza luarii unei astfel de decizii, inca domneste un mister total pe acest subiect.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger