AcasăPoliticaReactii dupa decizia lui Iohannis de a respinge propunerea de premier

Reactii dupa decizia lui Iohannis de a respinge propunerea de premier

Dupa cum era de asteptat, anuntul facut in urma cu aproximativ o ora, cu privire la neacceptarea desemnarii lui Sevil Shhaideh in postura de premier, a generat comentarii in randul principalilor actanti ai scenei politice autohtone.

Pe langa reactia exprimata de catre fostul sef al statului, actualmente lider al PMP-ului (DETALII AICI), o luare de pozitie a avut, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, si vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu. Fostul ministru al Educatiei a pus accent pe faptul ca Iohannis nu a anuntat si ce argumente a avut pentru a respinge aceasta propunere a PSD-ului, sustinuta de ALDE. „Ar fi trebuit sa aflam motivele pentru care nu a validat-o pe dna Sevil Shhaideh. Sigur, o sa ne intalnim si o sa vedem cu mergem mai departe”, a precizat Andronescu, insistand asupra nevoii de a afla argumentele lui Iohannis pe motiv ca ”nu ne putem juca, totusi, cu tara asta, cu ce se intampla in urmatoarea perioada de timp”.

O reactie pe acelasi subiect a avut si iderul interimar al liberalilor. Dupa cum era de asteptat, Raluca Turcan sustine hotararea luata de primul om in stat. ”Salutam decizia, in interes national, a presedintelui Romaniei. Este dreptul constitutional al domniei sale sa respinga propunerea si cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi consideram ca viitorul Guvern al Romaniei trebuie ferit de orice fel de vulnerabilitati, mai ales intr-un context international extrem de complicat”, noteaza sefa interimara a PNL.

La randul sau, liberalul Catalin Predoiu a declarat, de la Parlament, faptul ca ”nu exista niciun risc de suspendare, pentru ca presedintele a respectat Constitutia”.

La miezul zilei de marti, in mai putin de un minut, Klaus Iohannis a precizat ca nu accepta propunerea inaintata saptamana trecuta, la consultari, din directia coalitiei PSD-ALDE ( DETALII AICI).

author avatar
Cristina Stefan
992 afisari

3 COMENTARII

  1. Cea mai mare vulnerabilitate a acestei colonii este sascazul kwj,el uraste acest popor considerandu-l usor de pacalit,s-a vazut dupa ranjetul cu care s-a afisat in finalul discursului sec si fara noima.Bine la face celor care l-au votat,cam vreo 4 milioane+2 si ceva primite ca bonus de stapanii coloniei.A aparut si tiitoarea scrasnitorului stolo,urmasa tiitoare a lui bogdanel,sa ne behaie ce crede ea despre vulnerabilitati daca nu folosesti anticonceptionale.Toata sarada asta va cadea pe spinarea noastra si cred ca ne vor durea salele o perioada cam lunga,asa cum ne-a durut dupa ce basaul a hotarat,de unul singur,ca nu-i ajung banii publici de furat,s-a mai imprumutata vreo 20 de miliarde de la noi si banci straine.Va doresc La multi ani!ca sa dati mai multi bani stapanilor.

  2. hmmmmm, ce ziceti de mecla satisfututa a muierii celui de al 2lea neamt al natiunii stoloschmittel ? vedeti cum pune ea saracuta ordine in bucatarie ?
    are si experienta cu cei 5 ani de cazacioc la moscova….
    cat despre marele mut ?
    ti-o trage de mai mare dragul ….merita Romania ranjetul sardonicus al sasului ,,silabisit ,, ?
    nu-i nicio problema ca va va apare din nou basaul cu papusa tomac…
    Saraca Romanie , multe cozi mai ai , mai multe decat topoare…

  3. Daca a ajuns papagalita asta de Ecaterina Andronescu mare politiciana, ce sa mai zici! O intreb doar atat: de ce timpul cand era asistenta la facultate se ascundea mereu, nefiind in stare sa raspunda niciunei glume facute de studenti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger