AcasăPoliticaReactia unui cunoscut deputat pesedist dupa gasirea lui Ghita

Reactia unui cunoscut deputat pesedist dupa gasirea lui Ghita

Pe langa fostul sef al statului, care a recunoscut ca a fost „o surpriza placuta” si un „succes” al Politiei Romane si al ministrului de Interne localizarea fostului deputat, o alta voce din politica autohtona, de aceasta data din tabara PSD, a reactionat la vestea identificarii lui Sebastian Ghita pe teritoriul sarb.

Este vorba despre Eugen Nicolicea, nimeni altul decat liderul grupului PSD din cadrul Camerei Deputatilor, care a comentat pe marginea acestui subiect intr-o interventie la un post TV, spunand ca, o data cu aducerea in tara a fostului deputat ar urma sa se clarifice „mai multe nelamuriri” care exista la momentul de fata. „Dupa cum stiti, este acuzat de mai multe infractiuni si de aceea este dat in urmarire. Este foarte important ce are de spus in aparare. In lumea politica s-a starnit un mare scandal, in urma dezvaluirilor acestuia. Si de aici trebuie sa se obtina informatii, sa se afle adevarul si, bineinteles, o parte din persoane nu sunt foarte confortabile in aceasta perioada”, a punctat pesedistul, citat de antena3.ro.

Concluziile exprimate de Nicolicea vin pe fondul aflarii informatiei ca fostul ales al neamului a fost prins in Belgrad, veste confirmata oficial de sefa MAI.

Cititi si: Fostul deputat Sebastian Ghita, gasit in Serbia

Basescu, dupa localizarea lui Ghita: Un succes al doamnei Carmen Dan/Multi tremura. Sunt convins ca va vorbi

foto: Facebook

441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger