AcasăPoliticaReactia sefului PSD, dupa aflarea motivarii: Contestatia merge mai departe!

Reactia sefului PSD, dupa aflarea motivarii: Contestatia merge mai departe!

Nici bine nu a ajuns la urechile opiniei publice faptul ca a aparut motivarea in cazul condamnarii sale, definitive, in dosarul „Referendumul”, adica tocmai informatiile despre care acuza, zilele trecute, ca nu i-au parvenit nici la 10 luni de la pronuntarea hotararii, ca s-a aflat si cum anume vede Liviu Dragnea acest demers.

„Ce este ciudat, dupa ce am depus contestatia la Tribunal (Tribunalul Bucuresti-n.r) brusc apare si aceasta morivare”, a subliniat seful PSD, nu inainte de a spune ca nu a vazut motivarea, ci doar a „vazut stirea”, urman ca avocata sa sa se ocupe de pasii urmatori. „O sa vedem si noi cine a semnat aceasta motivare, sa vedem daca avea dreptul sa faca acest lucru, pentru ca sunt niste prevederi foarte clare”, a mai sustinut Liviu Dragnea.

Totodata, actualul presedinte al Camerei a subliniat de doua ori faptul ca nu renunta la contestatia la executare depusa la instanta. „Contestatia merge mai departe”, a mentionat Dragnea, cu referire la decizia definitiva a Instantei Supreme, conform careia a primit, in aprilie anul trecut, o pedeapsa definitiva de doi ani cu suspendare.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger