AcasăPoliticaReactia primarului Neculai Ontanu, numit lider interimar al UNPR dupa demisia lui...

Reactia primarului Neculai Ontanu, numit lider interimar al UNPR dupa demisia lui Oprea

Politicianul in varsta de 68 de ani a condus timp de 16 ani Primaria Sectorului 2

Edilul sectorului 2 al Capitalei a confirmat decizia lui Gabriel Oprea de a renunta la conducerea partidului, precizand, totodata, ca fostul ministru a ales sa faca acest pas pentru ca nu isi doreste sa afecteze imaginea partidului.

„Dorim ca acest interimat sa fie cat mai scurt”, a declarat, in urma cu putine momente, Neculai Ontanu, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV.

„Sunt secretarul general al partidului, vom avea o reuniune nationala cred ca in maxim 2-3 saptamani, si acolo vor fi adoptate masurile de constructie a conducerii partidului”, a lamurit uneperistul aflat, interimar, la carma partidului fondat de catre Gabriel Oprea, in cadrul interventiei la postul de televiziune amintit.

In aceasta privinta, Oprea insusi a anuntat, in comunicatul prin care a facut publica decizia sa de a demisiona din fruntea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), ca in privinta viitorului sef cu atributii depline al UNPR-ului il sustine pe Valeriu Steriu, accentuand, insa, ca decizia in acest sens apartine „forurilor statutare” ale partidului.

author avatar
Cristina Stefan
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger