AcasăPoliticaReactia premierului Ponta dupa anuntarea deciziei magistratilor privind eliberarea lui A. Nastase!

Reactia premierului Ponta dupa anuntarea deciziei magistratilor privind eliberarea lui A. Nastase!

La scurta vreme dupa ce s-a anuntat decizia magistratlor Tribunalului Ilfov, in legatura cu eliberarea conditionata a fostului premier, actualul sef al Executivului si-a manifestat bucuria la aflarea vestii ca Adrian Nastase va reveni in mijlocul familiei.

Fostul prim-ministru social-democrat urmeaza sa paraseasca penitenciarul Jilava in cursul serii de joi dupa ce judecatorii ilfoveni au hotarat sa mentina decizia Judecatoriei Sectorului 4 si sa repinga contestatia formulata de catre procurorii anticoruptie fata de hotararea luata de Instanta pe 23 iulie anul curent, privind eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase.

Actualul sef al Guvernului, liderul PSD, Victor Ponta, se declara bucuros de aflarea acestei vesti. „Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!”, suna mesajul postat, in urma cu doar cateva minute, pe contul oficial de Facebook al premierului.

Adrian Nastase a executat o treime din pedeapsa decisa de magistrati in cele doua dosare in care a fost acuzat. In urma contopirii sentintelor la care a fost condamnat in dosarele „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”, si a adaugarii unui spor de pedeapsa de sase luni, fostul prim-ministru a primit o sentinta executorie de patru ani si jumatate.

Cititi si: Instanta a decis: Adrian Nastase va fi eliberat conditionat!

Andrei Nastase, in ziua in care fostul premier afla daca va fi eliberat conditionat: Sper astazi sa am ocazia sa dau barba jos

 

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger