Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Reactia premierului Grindeanu in cazul gasirii lui Ghita

Reactia premierului Grindeanu in cazul gasirii lui Ghita

Autor:

Printre demnitarii care au reactionat –  pe fondul aflarii informatiei ca fostul parlamentar Ghita, cautat de oficiali inca din decembrie anul trecut, a fost prins in capitala sarba, urmand sa fie adus in tara, in perioada urmatoare -se numara si seful Guvernului.

 

1914813 105136856228964 7023290 n grindeanu Reactia premierului Grindeanu in cazul gasirii lui GhitaSorin Grindeanu a laudat, de altfel, intr-o declaratie facuta la TVR, actiunea reprezentantilor IGPR. “Eu doresc sa felicit Politia Romana, pentru ca si-a facut datoria, e un lucru extrem de bun, in continuare vor urma procedurile specifice unei astfel de actiuni, care vor duce in final la extradare si la venirea in tara a lui Sebastian Ghita”, a punctat premierul.

Cat despre speculatiile aparute in spatiul public, cum ca ar exista persoane care s-ar teme de prinderea fostului deputat, in sensul in care acesta din urma ar putea sa faca si alte dezvaluiri, Grindeanu a subliniat urmatorul lucru: “poate fi o teama in anumite zone, este treaba dansilor, pe noi ne intereseaza sa aplicam legea”.

Nu in ultimul rand, e de mentionat ca acesta s-a ferit sa spuna daca i s-a parut ca aceasta procedura a fost una de durata, in sensul in care au durat prea mult. “Probabil ca n-a fost nici simplu”, a punctat liderul de la Palatul Victoria.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!