AcasăPoliticaReactia lui Ponta, dupa afirmatiile lui Ghita: "Ma intreaba oamenii ce cred...

Reactia lui Ponta, dupa afirmatiile lui Ghita: „Ma intreaba oamenii ce cred despre dezvaluirile lui”

O mult-asteptata luare de pozitie a fostului premier in privinta dezvaluirilor marca Ghita a venit in cursul diminetii de marti.

Desi fostul deputat i-a mentionat in cateva randuri numele, in cadrul inregistrarilor cu diverse afirmatii pe care televiziunea infiintata de afacerist le difuzeaza de cateva saptamani deja, adica dupa momentul in care s-a aflat ca Ghita e disparut, Victor Ponta a ales sa faca un scurt comentariu pe acest subiect, pe contul sau de Facebook. Fostul sef al Guvernului sporeste la randul sau misterul, avand in vedere ca da de inteles ca fostul ales al neamului ar sti cu mult mai multe lucruri decat a spus. „Ma intreaba oamenii ce cred despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita ( pana acum a spus doar 2% din ce stie cu adevarat)!”, scrie Ponta, cu trimitere la un material de presa.

Este vorba despre o reactie la cea mai recenta inregistrare cu Ghita dezvaluind, cu imagini, faptul ca adjunctul sefului SRI i-ar fi fost „oaspete” la o vila a familiei celui dintai, de la Cheia, si ca dupa intalnire generalul Coldea ar fi plecat „foarte suparat”. „Ponta isi dorea sa continue proiectul Comarnic – Brasov, insa Coldea nu a fost de acord niciodata cu acest proiect. L-a amenintat de fata cu mine ca il va aresta si pe el si pe functionarii CNADNR care indraznesc sa avanseze cu acest proiect. Il va aresta daca semneaza contractul”, suna o parte din afirmatiile facute de fostul deputat in inregistrarea difuzata luni seara la Romania TV.

Pana acum, Ghita mai sustinuse, printre altele, si ca Ponta ar fi fost santajat sa o numeasca pe Kovesi in fruntea DNA-ului. DETALII AICI.

492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger