AcasăPoliticaReactia lui Ludovic Orban, dupa anuntul lui Antonescu: Gestul, al unui lider...

Reactia lui Ludovic Orban, dupa anuntul lui Antonescu: Gestul, al unui lider politic autentic

Ludovic Orban

La scurta vreme dupa ce liderul demisionar al PNL a declarat ca renunta atat la interimat, cat si la intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni, liberalul Ludovic Orban a declarat ca gestul lui Antonescu nu il surprinde.

Ludovic Orban

Intrebat, in cadrul unei interventii telefonice in direct la Digi 24, ce parere are despre anuntul facut de Antonescu, sambata la pranz, in cadrul unei conferinte de presa, Orban a raspuns: „Nu ma surprinde, gestul de astazi al domnului Antonescu este al unui lider politic autentic (…) L-am recunoscut si pe prietenul meu Crin Antonescu, pe care il am de 20 de ani, pe care, o scurta perioada de timp mi s-a parut ca l-am pierdut”.

Mai mult, Orban, unul dintre vocile cunoscute din randul liberalilor si care a renuntat, recent, la intentia de a intra in cursa pentru prima functie in partid, in favoarea lui Klaus Iohannis, a mentionat ca, in ultimii ani, Crin Antonescu a suportat, in calitate de presedinte al PNL – functie pe care a ocupat-o aproximativ cinci ani – o serie de atacuri nefondate, care i-au afectat, in timp, imaginea. „A fost, practic, cel care a suportat, in prima linie, loviturile din spectrul politic. (…) A fost, practic, tinta unui tir de inventii, de acuzatii nefondate, de calomnii, de multe ori. Sigur, ca, din punct de vedere al imaginii, l-au uzat”, a mentionat fosutl minsitru, in cadrul interventiei sustinute la postul TV mentionat.

Va reamintim ca, in urma cu doar cateva minute, Crin Antonescu a anuntat ca renunta la interimatul la sefia PNL, pe care l-a asumat, dupa ce si-a dat demisia, odata ce liberalii nu au obtinut pragul propus la europarlamentare, de 20 %. Mai mult, Antonescu a sustinut ca nu mai intentioneaza sa intre, in toamna, in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger