Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Reactia lui Dragnea dupa retragerea sprijinului pentru Constantin. Ce nu intelege!

Reactia lui Dragnea dupa retragerea sprijinului pentru Constantin. Ce nu intelege!

Autor:

Lasand sa se intrevada faptul ca pasul anuntat deunazi in privinta co-presedintelui ALDE, acela de a-i fi retras sprijinul politic lui Daniel Constantin, ar fi fost intrucatva de asteptat, seful PSD a declarat ca nu intelege ce anume l-a manat pe actualul ministru sa “impinga acest conflict atat de mult”.

 

15492501 1250406461704765 2154475435573732891 n protocol dragnea tariceanu psd alde 720x478 Reactia lui Dragnea dupa retragerea sprijinului pentru Constantin. Ce nu intelege!Totodata, Dragnea a subliniat faptul ca o prezenta intr-un Executiv politic e luata, tocmai, in urma unei decizii politice, drept urmare o data ramas fara o sustinere la acest capitol, foarte probabil sa urmeaza o plecare din echipa guvernamentala in cazul unui ministru, in speta a lui Constantin. “Cand un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis sa retraga sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, in mod normal nu mai poate ramane in Guvern. Intr-un guvern politic se ajunge in urma unui vot. Votul care te trimite acolo si structurile politice care te trimit acolo sunt aceleasi care te si pot scoate de acolo (…) Eu nu am reusit sa inteleg care este proiectul politic de care vorbea Constantin. Eu am crezut ca proiectul politic comun al nostru este punerea in practica a planului de guvernare”, a declarat Dragnea, seara trecuta, la Antena 3.

Va amintim ca deja din directia ALDE s-a aflat ca varianta de inlocuitor pentru Constantin in Guvern – in postura de ministru al Mediului si, totodata, vicepremier, este Gabrieal Gavrilescu, actualul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. Chiar daca ar ramane fara functiile din Executiv, Constantin isi pastreaza, pana la COngres, postura de co-presedinte al ALDE.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!