AcasăPoliticaReactia liberalilor dupa aparitia stenogramelor din sedinta PNL

Reactia liberalilor dupa aparitia stenogramelor din sedinta PNL

In conditiile in care o serie de afirmatii facute in cadrul unei sedinte a vechiului PNL, ce s-a desfasurat la Bistrita, au aparut in presa, din discutiile redate in doar in varianta audio reiesind faptul ca vicepresedintele Atanasiu face o serie de aprecieri deloc magulitoare la adresa democrat-liberalilor, partenerii lor din marele Partid National Liberal, purtatorul de cuvant al formatiunii a facut o serie de precizari, ca reactie la aceste dezvaluiri.

Asadar, la cateva ore dupa ce site-ul stiripesurse.ro publia stenograme audio din sedinta vechiului PNl, din care reiese ca Atanasiu spune, referindu-se la democrat-liberalii condusie de Blaga nici mai mult, nici mai putin decat ca „am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie”, Ionut Stroe a oferit un punct de vedere ce s-ar traduce prin clasicul „no comment”. „Nu comentam discutii private, glume sau afirmatii scoase din context, inregistrate pe ascuns. Nimeni din PNL nu asuma opinia exprimata in inregistrari”, se arata intr-un mesaj postat de Stroe pe contul sau de Facebook, si preluat si pe cel oficial al liberalilor.

Semn ca toate lucrurile functioneaza ca si pana la momentul aparitiei in presa a stenogramelor cu pricina, deputatul liberal adauga ca reprezentantii celor doua formatiuni, care au fuzionat pentru a forma marele PNL, lucreaza in continuare la proiectele comune, cel mai important dintre ele fiind cel de guvernare, pentru Executivul care ar urma sa fie condus de Predoiu, premierul desemnat al liberalilor. „Am castigat alegerile impreuna, avem un premier desemnat fata de care nu exista niciun semn de intrebare, lucram la programul de guvernare si planurile noastre sunt generate doar de aceste angajamente. (…) Partidul functioneaza la toate nivelurile si structurile organizatorice”, asigura Stroe.

Reactia liberalului vine dupa ce, in cursul serii trecute, site-ul stiripesurse.ro publica un material audio, din care reiese ca vicepresedintele Teodor Atanasiu trage urmatoarele concluzii: „Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (…) Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine”.

sursa foto: facebook.com/IonutStroe

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger