AcasăPoliticaReactia dura a lui T. Basescu, dupa ce fratelui sau i-a fost...

Reactia dura a lui T. Basescu, dupa ce fratelui sau i-a fost respinsa eliberarea conditionata

Dupa cum era de asteptat, fostului presedinte nu avea cum sa ii cada bine vestea primita din directia instantei, in privinta fratelui sau, Mircea Basescu.

De altfel, informatia cum ca – desi in prima faza Judecatoria din Medgidia daduse unda verde unei astfel de masuri – Mircea Basescu ramane inchis la Poarta Alba, odata ce Tribunalul Constanta, care a avut ultimul cuvant in aceasta privinta, a dispus respingerea eliberarii conditionate a fratelui fostului sef al statului a starnit furia acestuia din urma. Care a aratat cu degetul in directia actualei sefe a DNA, Laura Kovesi, dar in special a primului adjunct al sefului SRI, generalul Coldea. „Kovesi si Coldea, deschideti sampania! Ati reusit! Mircea Basescu ramane in inchisoare”, transmite Traian Basescu, prin intermediul unei postari pe contul sau de Facebook. De altfel, numele lui Coldea e mentionat si la finalul mesajului respectiv, in chip de nota bene, in privinta unui aspect cat se poate de grav: „n-am sa uit niciodata ca cel care m-a anuntat ca fratele meu va fi arestat a fost Coldea si nu Kovesi„.

In alta ordine de idei, pe langa faptul ca a trecut in revista aspectele care ar fi putut duce la o solutie favorabila lui Mircea Basescu, si anume faptul ca fratele fostului presedinte are peste 60 de ani si ca a efectuat o treime din pedeapsa (de patru ani dictata pentur acuzatia de trafic de influencta-n.r), dintre care peste un an a fost fie in arest preventiv, fie la domiciliu, Traian Basescu sustine in termeni categorici ca nu se lasa doborat de aceasta decizie a instantei. „Dar, daca aveti impresia ca asta ma inmoaie, gresiti fundamental. Ati vrut sa ma descurajati , sau sa-mi dati o lectie? Ce greseala…„, a mai tinut sa transmita fostul lider de la Cotroceni.

1.014 afisari

1 COMENTARIU

  1. mi se face greata de fiecare data cind aceasta bestie deschide gura! vai sarmana victima care a condus tara in stil mafiot! cad toti dimprejurul lui pina cind ii va veni rindul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger