AcasăPoliticaRazvan Theodorescu: Antonescu poate sa fie presedintele unei scari de bloc

Razvan Theodorescu: Antonescu poate sa fie presedintele unei scari de bloc

Iar daca varianta cu scara nu-i surade liderului PNL, academicianul Razvan Theodorescu ii ofera si alternativa:  presedintele unui comitet de parinti.

Razvan Theodorescu (foto jos) ii prooroceste lui Crin Antonescu o frumoasa cariera de presedinte de scara
Razvan Theodorescu

Fost ministru al Culturii in timpul guvernarii Nastase, Razvan Theodorescu a renuntat la calitatea de membru al PSD in 2010, dar a ramas ”om de stanga”. Calitate in care nutreste o adevarata simpatie pentru guvernul actual, simpatie care nu-l impiedica insa sa taxeze ”prostiile” premierului Ponta. ”Prostia cea mai mare a prim-ministrului Ponta a fost aceasta incredibila propunere ca seful Partidului Liberal sa fie presedintele Romaniei. El (Crin Antonescu – n.r.) poate sa fie presedintele unei scari de bloc, al unui comitet de parinti, cam asta e tot ce se poate”, a decretat scurt si la obiect Theodorescu. Din pacate pentru sperantele prezidentiale nutrite de liderul liberal, pesedistul Liviu Dragnea baga si el o stramba, dupa recitarea constiincioasa a refrenului ”Antonescu este candidatul USL”. ”Este o dorinta care exista in sufletul fiecarui pesedist, dar faptul ca am adoptat o hotarare in congres, sa sustinem un candidat PNL, este o decizie pe care PSD o respecta. Dar fiecare pesedist poarta in suflet dorinta ca presedintele sa fie candidat al PSD”, comenteaza Dragnea, dandu-i noi fiori reci lui Antonescu.

Oprescu isi respecta prietenul liberal, dar nu-l voteaza

Bomboana pe coliva sperantelor lui Crin Antonescu o pune Sorin Oprescu. Un Sorin Oprescu ”onorat” de prietenia cu Antonescu, motiv pentru care si incearca sa-si aduca amicul cu picioarele pe pamant:  ”Poporul PSD, dupa caraieli, nu-l va vota pe Antonescu (la prezidentialele din 2014 – n.r.)”. Mai mult, Oprescu a refuzat sa spuna ce ar vota el personal in cazul unei finale Ponta – Antonescu: ”E mai greu de ales. Nu m-am gandit. N-are sens sa mai bag si eu dihonie”. Situatie in care este lesne de banuit ca sorgintea pesedista nu i-ar permite actualului primar general sa-si voteze macar el prietenul liberal.

author avatar
Simona Badulescu
819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger