AcasăPoliticaRazboiul ANAF - Antena 3 a ajuns in faza ”zuzu”: nimeni nu...

Razboiul ANAF – Antena 3 a ajuns in faza ”zuzu”: nimeni nu mai cumpara nimic!

Ca dovada ca circul dambovitean nu cunoaste limite, binecunoscute banci si firme cad victime colaterale ale razboiului dintre ”basisti” si ”antenisti”.

Nevinovatele si apreciatele produse Zuzu (si nu numai) au devenit victimele razboiului ANAF - Antene

Incredibil, dar adevarat. Cele doua tabere se indeamna reciproc sa nu mai cumpere produse care isi fac (sau nu) reclama pe Antene. Startul boicotului a fost dat de mai multi internauti care au cerut celor care nu sunt fani Antene sa nu mai cumpere produsele firmelor care isi fac reclama la respectivele posturi TV. Demersul a fost pe placul fostului presedinte Traian Basescu, care s-a alaturat imediat cauzei, invitandu-i pe toti ”basistii” sa faca la fel. ”Nu mai cumpar produse care isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact si al medicamentului Strepsils. Pentru ca isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1, bagind bani in buzunarul turnatorului Voiculescu, noi toti am hotarit sa nu le mai cumparam. Daca sunteti <<basisti>>, atat de atacati si pe nedrept dispretuiti de oamenii turnatorului Voiculescu doar pentru ca nu-l adorati pe turnator si clica lui, va rog sa nu mai cumparati aceste produse”. Cum la apelul internautilor ostili Antenelor a raspuns imediat Raiffeisen Bank, care s-a grabit sa precizeze ca nu-si face reclama la Antene si ca este convinsa ca isi poate atinge obiectivele fara sa includa Antena 3 ”in mixul de advertising”, banca a intrat in gura lui Mircea Badea. Care le-a cerut fanilor sai si ai Antena 3 sa-si lichideze conturile avute la Raiffeisen Bank, precizand ca el asa va face, luni. In lupta s-a aruncat imediat si Mihai Gadea, care a amenintat ca da in judecata toata lumea, in frunte cu Traian Basescu. ”Priviti ce a scris Basescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi ca nu e vorba de restituirea unor cladiri, ele erau ale statului din 2014, ci aici e vorba de desfiintarea celui mai urmarit post de stiri si a altor 4. Dovada e si instigarea de mai jos a inculpatului Basescu. Cred ca ne e limpede cine e in spatele intregii operatiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpar doar de la cei care isi fac reclama la Antena3. Il vom actiona in judecata si ii vom cere despagubiri uriase si lui si tuturor celor care au postat mesaje similare”, a tunat si fulgerat Gadea, tot pe Facebook.

”Un prieten mi-a zis ca nu se uita la Antena3 si deci nu stie ce produse isi fac reclama acolo. Asa ca a hotarat ca de maine sa nu mai cumpere nimic” – Sebastian Lazaroiu

author avatar
Simona Badulescu
1.961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger