AcasăPoliticaRazboi in toata regula! Mesajul lui Crin e fara echivoc: "S-au apropiat...

Razboi in toata regula! Mesajul lui Crin e fara echivoc: „S-au apropiat de Basescu mai mult decat lasau impresia”

Crin Antonescu ne suporta criticile formulate de pesedisti

Crin Antonescu nu accepta sfaturi politice de la PSD. Iritat de declaratiile lui Liviu Dragnea, liderul liberal s-a repezit sa le dea cu pactul de coabitare in cap social-democratilor.

Liviu Dragnea nu vede cu ochi buni transferul pedelistilor in PNL

Transferurile realizate de PNL in ultima perioada sunt percepute drept o amenintare de pesedisti. O recunoaste chiar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca unitatea USL ar putea fi afectata daca liberalii vor continua sa-i primeasca in partid pe pedelisti. “Nu cred ca putem vorbi de o migratie a pedelistilor in PNL, dar eu va pot spune foarte sincer, eu nu sunt foarte fericit sau n-as fi foarte fericit daca aceste intrari in PNL din partea PDL s-ar inmulti, pentru ca poate sa reprezinte un risc pentru USL. Intr-un judet unde un lider important PDL a fost ani de zile intr-o lupta serioasa si cu PNL, si cu PSD, iar de a doua zi sa intre in USL e o problema. Si daca aceste cazuri se inmultesc incepem sa avem probleme in judete si atunci exista riscul foarte mare sa apara fisuri din judete”, a afirmat Dragnea.

Pesedistii sa-si vada de partidul lor!

Crin Antonescu ne suporta criticile formulate de pesedisti

“Ce e bine si ce nu e bine pentru PNL, hotaraste PNL”, a raspuns, “cu prietenie”, Crin Antonescu. In plus, presedintele Senatului a subliniat ca liberalii nu au fost la fel de vocali atunci cand in PSD s-au inscris importanti membri PDL.  “Au existat, de asemenea, treceri dinspre PD spre PSD in legatura cu care nu s-a facut atata caz si nu s-a speriat nimeni”, a mai spus liderul PN, care a profitat de acest schimb de replici ca sa repuna pe tapet o tema care-l roade de multa vreme: coabitarea cu presedintele Traian Basescu. „Asa cum eu, impreuna cu colegii din conducerea PNL, am putut sa prevenim fisuri atunci cand a existat impresia ca PSD, ca domnul Ponta, ca domnul Dragnea s-au apropiat de Traian Basescu mai mult decat lasau impresia in campania electorala, asa sunt convins ca si conducatorii PSD vor gasi capacitatea si mijloacele pentru a preveni interpretari gresite”, a conchis Antonescu.

[poll id=”467”]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger