AcasăPoliticaRaspunsul ministrului Justitiei: nu are de gand sa retraga proiectele de ordonanta

Raspunsul ministrului Justitiei: nu are de gand sa retraga proiectele de ordonanta

Florin Iordache e ferm in privinta celor doua proiecte de ordonanta de urgenta propuse dezbaterii publice la mijlocul acestei saptamani.

In ciuda faptului ca seful statului a dat de inteles ca ar vedea oportun un astfel de pas (DETALII AICI), dar si a faptului ca au fost oameni care au iesit in strada dupa propunerea spre dezbatere publica a celor ordonantei de urgenta privind gratierea, ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca nu ia in calcul retragerea celor doua demersuri. „Eu, ca ministru al Justitiei, in niciun caz nu voi retrage aceste proiecte. Cred ca dezbaterea clara, transparenta si coerenta cu intreaga societate este cea mai buna solutie”, a explicat cat se poate de clar Florin Iordache, sambata, la Antena 3.

Totodata, oficialul guvernamental a mentionat ca „la Ministerul Justitiei au existat si exista in continuare foarte multe puncte de vedere de sustinere, de completare si modificare a proiectului care vizeaza gratierea, dar si al proiectului care vizeaza punerea in concordanta a Codului Penal cu deciziile Curtii Constitutionale”.

Va amintim ca aceste proiecte de OUG pe tema gratierii si a modificarilor Codurilor au fost postate, inspre consultare publica, pe site-ul Ministerului Justitiei.

Cititi si: Pippidi nu crede in protestele spontane

212 afisari

4 COMENTARII

  1. Fiti ferm domnule ministru. Nu va abateti de la masurile propuse si veti vedea ca poporul le va aproba. Nu va lasati intimidati de lichelele lui Soros si Nicusor Dan, aceasta oaie create fara pic de glagorie, care habar nu au pentru ce protesteaza. Si mai rau, sunt incurajati de acest nemtalau, cu zambet de nazist care uraste din toti rarunchii poporul roman. Poate suspendarea lui cat mai rapida pentru toate abaterile de la constuitutia tarii ar trebui sa fie de asemenea un proiect de lege pentru noul parlament. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  2. OPORTUNITATILE GUVERNARII SUNT ALTELE; DESZAPEZIRILE, CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI, ANULAREA IMUNITATII PARLAMENTARILOR SI A GUVERNANTILOR, DEMARAREA UNOR STRATEGII DE DEZVOLTARE A RO, ETC.
    SUBIECTUL GRATIERII SI AMNISTIERII SUNT MERE OTRAVITE LA CARE FRAIERII AU PUS BOTU SI SCOT LUMEA IN STRADA PENTRU A DEMITE GUVERNUL DE PAIE DESEMNAT DE UN SEMIDOCT NATIONAL.

  3. In perioada 2000-2005 societatea SPANIOLA a fost intr-o framantare politico-economico-sociala aproape de nestapanit ceva de genul a ceea ce se regaseste acum in Ro.
    In acea perioada societatea civila de nivel republican (sindicate, ONG, etc) din SPANIA s-a impus in actul de guvernare OBTINAND DREPTUL ca sa desemneze ministri la TREI ministere, al JUSTITIEI, al FINANTELOR PUBLICE si al Ministerului de Interne , astfel s-a instalat increderea si normalitatea in societate spaniola.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger