AcasăPoliticaRaspunsul lui Victor Ponta la criticile presedintelui: "Nu vreau sa va dezamagesc,...

Raspunsul lui Victor Ponta la criticile presedintelui: „Nu vreau sa va dezamagesc, dar…”

In conditiile in care, in cursul zilei trecute, revenit in tara din Polonia, Klaus Iohannis a facut o serie de observatii la adresa Guvernului si a sefului Executivului, amintind teme precum implementarea cardului de sanatate, dar si recent incheiata vizita a primului-ministru in tarile arabe, Victor Ponta a reactionat.

Ocupantul fotoliului de sef la Palatul Victoria a ales, insa, sa nu comenteze acuzele care au venit din directia liderului de la Cotroceni, rezumandu-se sa spuna ca orice se poate rezolva, prin discutii, insa nu in vazul lumii.

Ponta si-a motivat decizia de a nu da o replica in fata presei criticilor presedintelui prin faptul ca nu vrea sa se ajunga la situatii de genul contrelor verbale pe care le-a avut cu fostul lider de la Cotroceni. „E dreptul domnului Iohannis sa critice. Nu vreau sa va va dezamagesc, dar nu ne intoarcem la vremurile lui Basescu, cu cearta in public. Discutam si rezolvam toate lucrurile”, a explicat, impaciuitor, premierul.

Seful Guvernului a amintit, totodata, ca se astepta sa apara si comentarii negative in privinta implementarii acestui card de sanatate.

Reactia de sambata a liderului PSD vine, asadar, la mesajele transmise de catre seful statului, atat pe contul sau de Facebook, in care anunta, printre altele, ca va discuta cu premierul in privinta situatiei cardului de sanatate, cat si in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Otopeni, cu doar cateva ore inainte, la intoarcerea din Polonia, de la ceremoniile prilejuite de marcarea a sapte decenii de fa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. „Guvernul a gestionat extrem de prost implementarea cardului de sanatate pentru romani si voi avea o discutie cu premierul în acest sens. Este revoltator ca mii de oameni sa stea la cozi interminabile pentru a beneficia de serviciile medicale care li se cuvin”, noteaza presedintele pe reteaua de socializare.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger