Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Raspunsul lui Dragnea pentru Ponta: Nu-s de acord sa plece din partid. Nu-l impinge nimeni afara

Raspunsul lui Dragnea pentru Ponta: Nu-s de acord sa plece din partid. Nu-l impinge nimeni afara

Autor:

N-a trecut multa vreme de cand Victor Ponta facea, de la Parlament, o declaratie transanta, cum ca e gata sa-si depuna demisia in alb, “daca deranjeaza”, la nivel de declaratii, ca Liviu Dragnea a si iesit cu o replica.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Raspunsul lui Dragnea pentru Ponta: Nu s de acord sa plece din partid. Nu l impinge nimeni afara“Am citit si eu stirile cand eram in sala. Nu-s de acord ca Victor Ponta sa plece din partid, incerc sa inteleg ce s-a spus”, a spus Dragnea, care a adaugat ca daca cel dintai va tirmite acea demisie in alb, “n-o voi activa, nu pot concepe ca un fost presedinte sa primeasca un tratament ca Mircea Geoana”.

Totodata, seful PSD sustine ca “Victor Ponta are ce sa faca in partid, poate lucra, ajuta partidul, poate sprijini Guvernul, asa cum o facem cu totii”, dar si ca “nu-l da nimeni afara, nu-l impinge nimeni afara”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!