AcasăPoliticaRamas fara echipa de ministri, Grindeanu a venit la Guvern

Ramas fara echipa de ministri, Grindeanu a venit la Guvern

Grindeanu, lovit de „perversa” Bruxelles-ului

Seara trecuta anuntase, cu subiect si predicat, ca nu demisioneaza. Cel putin nu pana ce nu afla ca presedintele Iohannis va nominaliza un social-democrat pentru functia de premier.

Iar in aceasta dimineata a venit la Palatul Victoria, adica la sediul Guvernului ramas, practic, fara ministri, de vreme ce acestia din urma si-au anuntat demisiile, deunazi, la partidele din care fac parte, iar Tudorel Toader a facut acest pas in urma cu scurta vreme.

Astfel ca, dupa doua zile in care isi anulase agenda publica, joi dimineata, adica la doar cateva ore dupa ce Guvernul ramasese fara sprijinul politic al PSD-ului, dar si al ALDE, Sorin Grindeanu a venit la Palatul Victoria. Programul premierului prevede o intrevedere, de la ora 10.15, cu prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, pentru ca de la ora 13 sa aiba loc o intalnire cu președintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.

Mai mult, Grindeanu a transmis si un mesaj pe Facebook, tot in aceasta dimineata, notand, printre altele, un indemn la adresa pesedistilor: „tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!”

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger