AcasăPoliticaRadev a castigat alegerile in Bulgaria, premierul Borisov renunta la functie

Radev a castigat alegerile in Bulgaria, premierul Borisov renunta la functie

La fel ca in Republica Moldova, si la sud de Dunare au fost alegeri, in cursul zilei precedente. Iar castigator a fost declarat candidatul sustinut de partidul socialist local, Rumen Radev. Rezultatul votului a atras demisia primului-ministru bulgar.

Noul sef al statului bulgar are 53 de ani, este fostul numar 1 in cadrul Fortelor Aeriene, un candidat perceput drept rusofil. Si care, potrivit celor mai recente date oficiale, comunicate din directia Comisiei Electorale Centrale, preluate de focus-news.net, a obtinut 59, 35% din voturile alegatorilor, dupa centralizarea a 99, 33% din procesele verbale intocmite pe 13 noiembrie.

In tot acest timp, Tetka Taceva, candidata sustinuta de actualul sef al Guvernului de la Sofia, a obtinut doar 36, 17% din optiunile electorale ale celor care s-au prezentat deunazi la sectiile de votare. Urmare a rezultatului scrutinului, premierul Boris Borisov si-a anuntat intentia de a demisiona, invocand faptul ca actuala coalitie de guvernare nu mai are majoritate.

sursa foto: captura youtube/CCTV News

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incredibil de eficient! Echipa dinamica! Bani online pe drumul spre Hollywood! Exact ceea ce iti trebuie! Te poti convinge destul de repede! Hollywood are nevoie de o poveste spectaculoasa! Sistem automat de castiguri online! Primesti ajutor pas cu pas! Ultima sansa este aici! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger