AcasăPoliticaPSD nu da voturi la punga!

PSD nu da voturi la punga!

Mircea Geoana il sfatuieste pe Crin Antonescu sa se puna bine cu electoratul PSD

Daca isi doreste sa ajunga presedinte in 2014, Crin Antonescu trebuie sa castige inima electoratului de stanga. Lectia de ”seductie politica” vine din partea senatorului PSD Mircea Geoana, care il atentioneaza pe liderul PNL ca misiunea lui nu este una usoara.

Mircea Geoana il sfatuieste pe Crin Antonescu sa se puna bine cu electoratul PSD

Trebuie sa castigi increderea oamenilor, mai spune Mircea Geoana, sugerand insa ca, in momentul de fata, Crin Antonescu nu se descurca prea bine nici macar cu votantii PNL. ”E posibil ca PSD-ul sa ramana in intelegerea cu liberalii, dar Crin Antonescu va trebui sa convinga electoratul. Nimeni nu poate sa livreze voturi la punga. Oamenii trebuie convinsi. Spun ca si Crin Antonescu are o dificultate. Il cunosc destul de bine. Nu este usor nici pentru el. Trebuie sa comunice cu publicul sau. Trebuie sa isi extinda alonja electorala”, a afirmat senatorul PSD intr-o emisiune a postului B1.

Totodata, acesta a dat de inteles ca viitoarea candidatura a presedintelui PNL nu este totusi batuta-n cuie. ”Eu sunt convins ca primavara viitoare va aduce multe elemente  de clarificare pe tabla de sah. Va depinde foarte mult si de candidatul de dreapta pus in fata USL”, a conchis Geoana.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger