Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » PSD il ia prizonier pe Gabriel Oprea

PSD il ia prizonier pe Gabriel Oprea

Autor:

Alertat de dorinta lui Gabriel Oprea de a strange relatiile cu Klaus Iohannis, Victor Ponta si-a deschis larg listele electorale pentru UNPR.

 

GABRIEL OPREA FANE 133 PSD il ia prizonier pe Gabriel Oprea

Gabriel Oprea profita din plin de spaima nutrita de Victor Ponta - aceea de a fi debarcat din functie

Cu un UDMR gata prin definitie sa puna umarul la formarea unei noi majoritati, un PC razvratit impotriva liderului sau si un PLR intrat in deriva, Victor Ponta stie ca fara UNPR ar fi disponibilizat intr-o clipa. Cum perspectiva nu-i suride, Ponta sta cu ochii ca pe butelie pe Gabriel Oprea. ”Sunt bucuros de relatia pe care o am cu presedintele Klaus Iohannis, UNPR il va sustine neconditionat pe presedinte in tot ce tine de securitatea nationala, vreau ca acest parteneriat cu presedintele sa continue si sa il aprofundam”, a declarat Oprea ieri, la finalul consultarilor purtate la Cotroceni. Intentia ”aprofundarii” relatiei Iohannis-UNPR l-a pus pe jar pe Ponta, determinandu-l sa anunte, tam-nesam, ca PSD si UNPR vor candida pe liste comune la alegerile din 2016 – respectiv ca UNPR va primi (multe) locuri eligibile pe listele PSD. ”Pot sa va asigur doar ca vom avea si la alegerile locale si la alegerile parlamentare, e propunerea mea, decizia apartine CEX-ului, candidati comuni PSD-UNPR”, a recunoscut Ponta ca ideea ii apartine si ca restul pesedistilor habar nu au de ea. Iar ca Oprea sa nu se apuce totusi sa ”aprofundeze” relatia cu Iohannis, Ponta a si programat un Comitet Executiv al PSD pe 7 mai, Comitet care urmeaza sa aprobe urcarea sacilor UNPR in caruta electorala a PSD.

Credeți că asigurarea unor locuri eligibile pe listele electorale ale PSD, la alegerile din 2016, îl va ține pe Gabriel Oprea alături de Victor Ponta?

Vezi Rezultate

loading PSD il ia prizonier pe Gabriel Oprea Loading ...Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!