AcasăPoliticaPSD da ultimatum Guvernului. Dragnea: Pana marti sa anunte cand intentioneaza sa...

PSD da ultimatum Guvernului. Dragnea: Pana marti sa anunte cand intentioneaza sa mareasca salariul minim

Pana cel tarziu in cea de-a doua zi a saptamanii viitoare, social-democratii vor sa afle de la guvernanti – si in special de la primul-ministru- cand anume prognozeaza ca va fi marit salariul minim pe economie, daca tot se stie deja acest lucru nu se va mai intampla de la 1 ianuarie.

La o zi dupa ce premierul Ciolos si trei ministri ai Guvernului sau s-au intalnit cu reprezentantii a cinci sindicate, pentru a vorbi despre aceasta chestiune, discutia neavand, insa, un rezultat concret, ci doar cu angajamentul reluarii discutiilor, liderul PSD a anuntat ca vrea raspunsuri concrete din directia responsabililor de la Palatul Victoria.

Mai precis Dragnea s-a declarat nemultumit de explicatiile oferite de sefa de la Finante pe acest subiect, invocand o lipsa „de orizont” si a adus in discutie „o solicitate ferma sa ne spuna, cel mai tarziu pana marti, cand intentioneaza sa mareasca salariul minim”. Si tot liderul social-democrat a explicat ce s-ar putea intampla in cazul in care acest anunt nu vine pana la aceasta data. „Altfel, inseamna ca nu mai putem avea o colaborare foarte stransa cu acest guvern”, a sustinut Liviu Dragnea.

Va amintim ca, inainte de adoptarea bugetului pe 2016, s-a anuntat ca acest salariu minim nu va mai creste, de la 1,050 de lei la 1.200 de lei, de la 1 ianuarie, cum anuntase Executivul precedent, condus de Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger