Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » PSD a pierdut sefia primariei Targu Jiu dupa 17 ani

PSD a pierdut sefia primariei Targu Jiu dupa 17 ani

Autor:

Pesedistii au suferit o infrangere la care multi nu se asteptau, avand in vedere ca este vorba despre sefia unui oras gorjean pe care, pana la parlamentarele de anul trecut, o detinuse un social democrat timp de 17 ani.

 

romane PSD a pierdut sefia primariei Targu Jiu dupa 17 aniInsa dupa ce Florin Carciumaru a decis sa lase fotoliul de primar pentru cel de senator, Targu-Jiul s-a numarat printre cele 49 de localitati in care, deunazi, s-au desfasurat alegeri locale partiale, pentru a se alege un succesor cu atributii depline pentru primaria orasului amintit.

Supriza pentru tabara pesedista a venit, insa, la finele zilei de alegeri, cand s-a aflat ca liberalul Marcel Romanescu si nu social-democratul Aurel Popescu a fost preferat de catre alegatorii locali. Astfel ca Romanescu a castigat, cu peste 51% din optiunile electorale, mandatul de primar la Targu-Jiu.

E de mentionat, insa, faptul ca fotoliul lasat liber, la craiova, de catre Lia Olguta Vasilescu, actualul ministru al Muncii, va fi ocupat de un pesedist – Mihail Genoiu.

sursa foto: radiotargujiu.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!