AcasăPoliticaProvocarea lui Basescu pentru Gorghiu si Dragnea: "va invit la o dezbatere...

Provocarea lui Basescu pentru Gorghiu si Dragnea: „va invit la o dezbatere in trei”

Pe final de campanie electorala si la cateva zile dupa ce aducea in discutie faptul ca n-ar exclude total o alianta cu liberalii, cu principala conditie ca el sa fie propunerea de premier, de aceasta data actualul lider al PMP-ului le-a lansat o provocare – tot de ordin electoral- sefilor PNL si, respectiv, PSD.

Ideea i-a venit, sustine fostul sef al statului, dupa ce a urmarit prezentarea programelor electorale ale celor doua formatiuni politice. Ca urmare a faptului ca „multe din elementele programelor” respective i s-ar fi parut „nerealiste si destinate a insela electoratul”, convins ca e nevoie ca romanii cu drept de vot sa se lamureasca in privinta unor aspecte, in asa fel incat sa poata alege „in cunostinta de cauza”, Traian Basescu i-a invitat pe Alina Gorghiu si pe Liviu Dragnea la o „dezbatere in trei”, cu planurile respective pe masa.

Mai mult, Basescu a oferit- in mesajul postat duminica pe Facebook- si o posibila data la care ar putea loc o asemenea dezbatere televizata, si anume joia urmatoare, pe 8 decembrie. Ramane acum de vazut cum anume vor privi aceasta intiativa liderii PNL si, respectiv, PSD si daca o astfel de discutie in fata camerelor va avea loc, inainte de alegerile parlamentare de duminica viitoare.

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger