Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Provocarea lui Basescu pentru Gorghiu si Dragnea: “va invit la o dezbatere in trei”

Provocarea lui Basescu pentru Gorghiu si Dragnea: “va invit la o dezbatere in trei”

Autor:

Pe final de campanie electorala si la cateva zile dupa ce aducea in discutie faptul ca n-ar exclude total o alianta cu liberalii, cu principala conditie ca el sa fie propunerea de premier, de aceasta data actualul lider al PMP-ului le-a lansat o provocare – tot de ordin electoral- sefilor PNL si, respectiv, PSD.

 

TRAIAN BASESCU FANE 2851 Provocarea lui Basescu pentru Gorghiu si Dragnea: va invit la o dezbatere in treiIdeea i-a venit, sustine fostul sef al statului, dupa ce a urmarit prezentarea programelor electorale ale celor doua formatiuni politice. Ca urmare a faptului ca “multe din elementele programelor” respective i s-ar fi parut “nerealiste si destinate a insela electoratul”, convins ca e nevoie ca romanii cu drept de vot sa se lamureasca in privinta unor aspecte, in asa fel incat sa poata alege “in cunostinta de cauza”, Traian Basescu i-a invitat pe Alina Gorghiu si pe Liviu Dragnea la o “dezbatere in trei”, cu planurile respective pe masa.

Mai mult, Basescu a oferit- in mesajul postat duminica pe Facebook- si o posibila data la care ar putea loc o asemenea dezbatere televizata, si anume joia urmatoare, pe 8 decembrie. Ramane acum de vazut cum anume vor privi aceasta intiativa liderii PNL si, respectiv, PSD si daca o astfel de discutie in fata camerelor va avea loc, inainte de alegerile parlamentare de duminica viitoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!