AcasăPoliticaPropunerile presedintelui pentru Consiliul de Administratie al SRTv

Propunerile presedintelui pentru Consiliul de Administratie al SRTv

Seful statului o propune pe actuala sotie a cunoscutului comentator sportiv Cristian Topescu, Christel Ungar-Topescu, pentru a face parte din viitorul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.

Urmeaza sa se alcatuiasca noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Televiziune. In acest sens, pe langa cele doua propuneri venite din randul salariatilor TVR, luni s-a aflat si ce nume a ales seful statului pentru CA al SRTv. Mai precis, Administratia Prezidentiala a anuntat ca din directia presedintelui au fost inaintate Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului doua propuneri de candidati pentru Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune: Christel Topescu, in calitate de membru titular si Ana Maria Sandu, ca membru supleant.

In timp ce Christel Popescu este producator in cadrul TVR, la Sectia Germana, Ana Maria Sandu e realizator la aceeasi televiziune.

Va amintim ca zilele trecute, mai precis joi, Monica Ghiurco si Gabriel Giurgiu – ambii realizatori de emisiuni la TVR- au fost propusi sa faca parte din viitorul CA al SRTv, ca reprezentanti al salariatilor Televiziunii Publice. Numele lor au fost aflate la finele unor alegeri interne.

sursa foto: sibiu.citynews.ro

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger