Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Proiect al unui pesedist. Se cere inchisoare in cazul “ingreunarii exercitarii puterii de stat”

Proiect al unui pesedist. Se cere inchisoare in cazul “ingreunarii exercitarii puterii de stat”

Autor:

Deputatul social-democrat iesean Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, a depus la Senat un proiect care a iscat deja o multitudine de comentarii.

 

16939326 1081339315328361 505806541754948826 n ciuhodaru Proiect al unui pesedist. Se cere inchisoare in cazul “ingreunarii exercitarii puterii de stat”Concret, Ciuhodaru sustine ca demersul legislativ este menit a completa un articol din actualul Cod Penal. “Intreprinderea de actiuni impotriva persoanelor sau bunurilor savarsire de una sau ai multe persoane impreuna, in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori a ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”, se mentioneaza in proiectul in cauza.

La nivel de expunere de motive, deputatul pesedist sustine ca propunerea acopera “un vid legislativ” si ca se refera la incriminarea unor tipuri de “actiuni savarsite in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori a ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat” ce nu sunt prevazute, in Codul Penal, la articolul 397.


1 Comentariu la Proiect al unui pesedist. Se cere inchisoare in cazul “ingreunarii exercitarii puterii de stat”

  1. alzara medic Sibiu

    Ruşinea corpului medical român şi a politicii româneşti .Încă o piatră de moară la piciorul PSD .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!