Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Procurorul Sima, secretar de stat in mandatul lui Iordache, vrea sa se pensioneze

Procurorul Sima, secretar de stat in mandatul lui Iordache, vrea sa se pensioneze

Autor:

Constantin Sima, secretarul de stat caruia, la un moment dat, cand se afla la MJ, ministrul de la acea vreme, Florin Iordache, ii delegase atributiile sale vrea sa fie eliberat din functie. Dar nu oricum, ci prin pensionare.

 

sim Procurorul Sima, secretar de stat in mandatul lui Iordache, vrea sa se pensionezeCa atare, a formulat o cerere, pe care a inaintat-o CSM-ului. Iar vineri s-a aflat ca printre cele 12 cereri de eliberare din functie, prin pensionare – sase dintre ele vizand numai magistrati de la Instanta Suprema si Parchetul General – care se vor analiza in cadrul sedintei de plen de martea viitoare a CSM-ului (dupa cum se poate observa analizand ordinea de zi a sedintei – n.r) se numara si cea a lui Constantin Sima, procuror sef serviciu la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (care fusese detasat de la PICCJ la MJ, iar ulterior retras din postura de secretar de stat in minister).

Sima a fost secretar de stat in MJ in vremea elaborarii controversatei OUG 13, motiv pentru care, in urma cu circa doua saptamani, a fost si chemat sa dea declaratii, ca martor, in ancheta pe care DNA-ul o face in privinta elaborarii acestui proiect, intre timp abrogat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!