AcasăPoliticaProcurorii il vor pe Dragnea cat e cald

Procurorii il vor pe Dragnea cat e cald

Termenul de 18 februarie 2014, stabilit de instanta, nu este pe placul procurorilor anticoruptie, care isi doresc sa-l vada pe Liviu Dragnea cat mai repede in banca acuzatiilor.

Procurorii anticoruptie nu-l slabesc nicio secunda pe Liviu Dragnea

DNA a solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa bage ”peste rand” dosarul ”Referendumului”, in care presedintele executiv al PSD a fost trimis in judecata pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Potrivit procurorilor anticoruptie, ”primul termen de judecata, stabilit de instanta la 18 februarie 2014, este prea lung si ar trebui schimbat pentru a se asigura judecarea cu celeritate a acestui dosar”.

Ca sa fie si mai convingatori, procurorii au subliniat faptul ca dosarul este complet si are numerosi martori, dar si numerosi inculpati. Si asta pentru ca anchetatorii au stabilit ca Liviu Dragnea a fost sprijinit in fraudarea referendumului de 74 de presedinti si membri ai unor sectii de votare din judetele Teleorman, Vrancea, Gorj si Olt. Acestia au fost trimisi in judecata pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale si introducerea in urna a unui numar suplimentar de buletine de vot decat cele votate de alegatori, infractiuni comise sub forma autoratului, complicitatii sau a instigarii. In ceea ce-l priveste pe vicepremier, procurorii sustin ca acesta ar fi pus la punct o adevarata masinarie nationala de furt electoral, pe care a coordonat-o personal.

[poll id=”619″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger