Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Procurorii il trimit in instanta pe deputatul PSD Ioan Munteanu

Procurorii il trimit in instanta pe deputatul PSD Ioan Munteanu

Autor:

Parlamentarul aflat la sefia filialei Neamt a PSD-ului si, de foarte scurta vreme, in fruntea grupului deputatilor social-democrati a fost deferit instantei de catre procurorii DNA Ploiesti.

 

ioan m 638x500 Procurorii il trimit in instanta pe deputatul PSD Ioan MunteanuAcuzat de anchetatorii anticoruptie de trafic de influenta si spalare de bani, deputatul Ioan Munteanu va ajunge, sub control judiciar, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema, instanta catre care a fost trimisa pre judecare cauza.

Din comunicatul dat publicitatii vineri, din directia DNA, rezulta, printre altele, ca “la sfarsitul anului 2009 si inceputul anului 2010, inculpatul Munteanu Ioan, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic, a pretins de la un om de afaceri (martor in cauza) un procentaj de 5% din valoarea contractelor incheiate intre firma acestuia si o societate comerciala cu capital majoritar de stat”, dar si ca “procentajul respectiv, reprezentand 400.000 euro, a fost primit de inculpatul Munteanu Ioan, in trei transe, din care 350.000 euro i-au fost remisi personal”.

sursa foto: ziarulderoman.ro


2 comentarii to Procurorii il trimit in instanta pe deputatul PSD Ioan Munteanu

  1. Mihaela

    Oferim urgent lucru complet pe net fara obligatii: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801@gmail.com

  2. constantin

    iata ca preacinstitul munteanu fara mult tam-tam in presa locala a fost trimis in judecata pentru un mizilic de 400.000 eu.incredibil sa se incurce cu asemenea suma un razboinic din razboieni.el mizeaza pe ajutorul lui dragnea care este foarte indatorat lui munteanu.vedeti ce nedrept este dna sa se ia de cel mai corect parlamentar.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!