AcasăPoliticaProcurorii anticoruptie, descinderi in Baia Mare. Vizata de perchezitii este si o...

Procurorii anticoruptie, descinderi in Baia Mare. Vizata de perchezitii este si o institutie publica

Reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au oprit, joi, la mai multe adrese, uan dintre perchezitii fiind facute la sediul unei institutii publice.

E important de precizat faptul ca toate verficarile de pe teren se fac, dupa cum anunta DNA, in orasul Baia Mare, cu mentiunea ca, pe langa sediul institutiei respective, se fac perchezitii si la sediile unor firme, dar si la locuintele unor persoane. In total, este vorba despre 12 astfel de descinderi, institutia publica in cauza fiind, potrivit Antena 3, chiar primaria municipiului respectiv.

Actiunea este menita sa le aduca procurorilor informatii si probe necesare continuarii cercetarilor pe care atat reprezentanti ai Serviciului Teritorial Cluj – Biroul Teritorial Baia Mare le fac intr-o cauza penala. Mai clar fie spus, conform precizarilor pe care institutia le ofera, intr-un comunicat, este vorba despre suspiciuni in privinta unor fapte asimilate infractiunilor de coruptie, care ar fi fost comise, incepand de anul trecut si pana in decursul lui 2015.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger