AcasăPoliticaPrincipesa Margareta, la Palatul Cotroceni

Principesa Margareta, la Palatul Cotroceni

Custodele Coroanei a fost oaspete al Palatului Cotroceni. Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, cu seful statului.

La o zi de cand la urechile opiniei publice a ajuns informatia ca Regele Mihai a fost externat si ca isi continua recuperarea la resedinta sa din Elvetia, aflam ca despre situatia medicala a Majestatii sale s-a interesat, miercuri, isusi seful statului. Totul, cu ocazia prezentei, la sediul Presedintiei, a Principesei Margareta, fiica Majestatii Sale si, totodata, Custode al Coroanei romane. „Presedintele a transmis inca o data urari de sanatate Majestatii Sale Regelui. Custodele Coroanei si Presedintele au trecut in revista aspecte legate de activitatea publica a Familiei Regale, in tara si in strainatate”, din cate aflam dintr-un scurt comunicat remis presei din directia Familiei Regale.

Pana la acest moment, pe site-ul Presedintiei nu au fost facute precizari cu privire la aceasta intalnire, insa au fost publicate doua fotografii surprinse in cadrul intrevederii dintre Principesa Margareta si presedintele Iohannis.

Pe langa acest subiect delicat, care a iscat un adevarat val de emotie in randul romanilor, inca de acum peste doua spatamani, de cand s-a aflat despre faptul ca starea de sanatate a Regelui Mihai s-a deteriorat si ca a suferit o interventie chirurgicala, dar si ca a primti din partea medicilor doua diagnostice dificile, unul dintre ele fiind „leucemie cronica”, reprezentantii Casei Regale au mai precizat ca au mai fost avute in vedere si „subiecte legate de colaborarea dintre Coroana romana si autoritatile Statului, in prezent si in viitor”.

„Starea generala a Regelui este stabila”

Va reamintim ca seara trecuta s-a anuntat ca, dupa doua saptamani si jumatate in care a fost sub atenta supraveghere medicala, intr-o clinica din Laussane, Regele Mihai a fost externat, ca se afla la resedinta privata, alaturi de Regina Ana, dar si de Principesa Elena, sora Custodelui Coroanei. In tot acest timp, Regele Mihai va fi supravegheat in continuare de specialisti – atat de cei de la clinica elvetiana, cat si de medici care se afla la domiciliul Majestatilor Lor. „Starea generala a Regelui este stabila. Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere”, precizau, deunazi, reprezentantii Familiei regale, intr-un comunicat.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.048 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger