AcasăPoliticaPrimul-ministru Ponta, mesaj special pentru sotia sa, Daciana Sarbu

Primul-ministru Ponta, mesaj special pentru sotia sa, Daciana Sarbu

Intr-o zi cu totul speciala pentru familia Ponta, premierul i-a facut sotiei sale o urare, prin intermediul unei retele de socializare.

Europarlamentarul social-democrat  isi serbeaza, joi, ziua de nastere. In ziua in care Daciana Sarbu implineste 38 de ani, sotul sau, primul-ministru Victor Ponta, a tinut sa ii transmita un mesaj public deosebit.

Mentionand ca data de 15 ianuarie, care le aminteste romanilor deopotriva de de ziua in care s-a nascut poetul national, Mihai Eminescu (in acest an se implinesc 165 de ani -n.r), dar si de Ziua Culturii Nationale, are, pentru liderul social-democrat o insemnatate aparte, Victor Ponta a urcat pe contul sau de Facebook un gand bun pe care i l-a adresat partenerei sale de viata. „Pentru mine ziua de 15 Ianuarie are si o alta semnificatie speciala – ziua Dacianei! Irina, eu si toti cei care ii suntem apropiati ne consideram binecuvantati sa o avem langa noi!”, suna postarea care, in doar cateva ore, a adunat peste 11 mii de aprecieri din partea internautilor care au vazut mesajul.

Victor si Daciana Ponta s-au casatorit in toamna anului 2006 si au impreuna o fetita, pe Irina. De asemenea, primul-ministru mai are un baiat, Andrei, din prima casatorie.

sursa foot: Facebook/Victor Ponta

author avatar
Cristina Stefan
888 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger