Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Primul lucru pe il va face noul ministru al Justitiei, dupa instalarea la MJ

Primul lucru pe il va face noul ministru al Justitiei, dupa instalarea la MJ

Autor:

A fost forfota la Ministerul Justitiei, in dimineata primei zile a saptamanii, ca urmare a faptului ca s-au derulat procedurile de predare-preluare a stafetei.

 

ministrul just Primul lucru pe il va face noul ministru al Justitiei, dupa instalarea la MJDupa ce s-a instalat oficial pe fotoliul de ministru al Justitiei, preluand prerogativele de la Ana Birchall, numita interimar in fruntea MJ, dupa demisia lui Iordache, Toader a precizat, intr-o conferinta, ca pe agenda sa de lucru de luni figureaza deja o sedinta la care va lua parte. Si anume cea a CCR-ului, in care se dezbate sesizarea formulata de catre Calin Popescu Tariceanu pe marginea OUG 13.  “Voi participa, la orele, 12, la Curtea Constitutionala, la dezbaterea, in vederea solutionarii, a conflictului juridic de natura constitutionala”, a anuntat noul ministru al Justitiei.

Totodata, Tudorel Toader a oferit si cateva detalii ce tin de contextul in care va participa la intrevederea respectiva. “Ma voi prezenta in numele premierului, deci nu voi vorbi in nume propriu, ca ministru al Justitiei, ci voi sustine punctul de vedere al primului-ministru (…) care este parte in acest reclamat conflict”, a subliniat ministrul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!