AcasăPoliticaPrimele estimari au adus bucurie in tabara USR. Nicusor Dan: Nu vom...

Primele estimari au adus bucurie in tabara USR. Nicusor Dan: Nu vom uita cine ne-a trimis in Parlament

Incantare maxima in tabara USR, de vreme ce exit-poll-urile arata faptul ca partidul condus de Nicusor Dan ajunge sa faca parte din viitorul Legislativ.


Cum au facut, de altfel, toti liderii politici care au reactionat dupa inchiderea urnelor, si seful USR a tinut sa le multumeasca romanilor care au votat aceasta formatiune politica la alegerile parlamentare desfasurate in cursul acestei ultime zile a saptamanii, si care, conform majoritatii exit-poll-urilor prezentate de televiziunile de stiri, s-ar fi clasat pe locul 3 in preferintele electoratului autohton, urmand sa fie prezenti in viitorul Legislativ.

„Nu vom uita cine ne-a trimis in Parlament”, in speta votantii USR-ului, a sunat promisiunea facuta de liderul Uniunii Salvati Romania, intr-o conferinta sustinuta imediat dupa anuntarea primelor exit-poll-uri.

„Votul de astazi este un inceput (…) incepand de azi avem mai multa putere si mai multe resurse (…) Ne vom lupta cu abuzurile autoritatilor, cu jafurile din banii publici (…) „, a adaugat Dan.

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger