AcasăPoliticaPrimele declaratii ale presedintilor PNL, dupa alegerile locale. "Cel mai bun scor...

Primele declaratii ale presedintilor PNL, dupa alegerile locale. „Cel mai bun scor de dupa ’90”

Cei doi lideri ai PNL au iesit la declaratii luni dupa-amiaza, la o zi de la incheierea scrutinului local.

In conditiile in care n-au fost putine vocile care au considerat ca rezultatele obtinute de PNL- inclusiv in Capitala, unde candidatul liberal a iesit al treilea in cursa – au fost unele slabe, co-presedintii nu sunt deloc de acord, de vreme ce Blaga a vorbit, la nivel national, despre „cel mai bun scor de dupa ’90”, iar Gorghiu despre „un scor fara precedent”.

Cu toate aceastea, Blaga a admis ca nu la fel au stat lucrurile in Capitala, unde nu au fost „rezultatele pe care le-am dorit”, in timp ce Gorghiu a vorbit despre un scor „dezamagitor” in privinta Bucurestilor. Ambii au vorbit despre nevoia unei analize la nivel intern, in perioada urmatoare. „Cred ca politicienii nu resping politica, resping politiciansimul”, a sustinut fostul lider al PDL, anuntand o „analiza extrem de serioasa” si nu doar pe Bucuresti, in urmatoarea perioada.

„Rezultatele acestor alegeri arata cat de corecta a fost decizia fuziunii. (…) Am reusit, evident, sa reconstruim dreapta, si n-a fost un lucru usor”, a mai subliniat Vasile Blaga.

La nivel de cifre, Gorghiu a tinut sa aminteasca faptul ca fata de cei 750 de primari cati avea PNl inainte de aceste alegeri, in urma scrutinului din 5 iunie, numarul primarilor ar depasi 1.000. In alta ordine de idei, desi s-a declarat „dezamagita” de scorul obtinut in Bucuresti, Gorghiu a subliniat ca „nimeni nu demisioneaza cand nu este cazul”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger