AcasăPoliticaPrimarul Sectorului 1, exclus din partid dupa 24 de ani de activitate

Primarul Sectorului 1, exclus din partid dupa 24 de ani de activitate

La propunerea lui Crin Antonescu, conducerea partidului a aprobat excluderea lui Andrei Chiliman si a Dianei Tusa din PNL.

Pentru ca si-au permis sa critice conducerea partidului, Andrei Chiliman si Diana Tusa au fost eliminati din PNL

Nici argumentele lui Chiliman si nici cei 24 de ani de activitate in PNL nu au contat pentru Crin Antonescu si gasca lui. Executia a avut loc la Palatul Parlamentului, in sala I.C.Bratianu. Motivul invocat: abateri grave de la disciplina partidului.  „Acuzatiile respective sunt foarte usor de demontat, pentru ca nu sunt logice”, a afirmat primarul Sectorului 1. “Niciodata n-am crezut ca in PNL se va putea ajunge la o astfel de situatie. Nu am crezut niciodata ca delictul de opinie este sanctionat in PNL, un partid care se caracterizeaza tocmai prin libertatea de exprimare”, a sustinut si deputatul Diana Tusa.

Liderul PNL, comparat cu Hitler

Crin Antonescu si-a jignit proprii colegi

Lasand in spate vendeta personala a presedintelui PNL, Andrei Chiliman si Diana Tusa nu au putut sa treaca la fel de usor peste limbajul folosit de Antonescu, acesta afirmand ca excluderea celor doi a fost „un gest de igiena”.  „As vrea sa imi exprim tristetea si regretul pentru ca am ajuns sa traiesc faptul ca un presedinte al PNL sa foloseasca cuvantul «igienizare» atunci cand s-a referit la o procedura de vot”, a declarat Diana Tusa. ”Hitler a igienizat societatea germana cu gaze intr-o anumita perioada a istoriei”, a completat Andrei Chiliman. Totodata, acesta a tinut sa demonteze acuzatiile de „promiscuitate politica” pe care i le-a adus Antonescu, aratand in schimb ca liderul liberal este campion in acest domeniu. „Am fost acuzat de faptul ca prin activitatea pe care o facem am ajuns intr-o stare de promiscuitate politica. Am tinut sa subliniez ce este promiscuitate politica: sa-ti executi adversarii politici din partid  incalcand statutul pe care chiar tu l-ai scris. (…) Promiscuitate politica inseamna sa primesti in partid si sa dai functii unor oameni pe care pana mai ieri ii injurai ca adversari politici. Promiscuitate politica insemna sa deschizi portile partidului unor persoane dubioase sau puscariabile. Promiscuitate politica inseamna sa negociezi pe sub masa cu Vasile Blaga in timp ce esti la guvernare cu PSD. Promiscuitate politica este sa contruiesti strategii impotriva aliatului, in loc sa asiguri tot sprijinul politic actului de guvernare”, a conchis Chiliman.

[poll id=”518″]

author avatar
National
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger