AcasăPoliticaPrimarul Scripcaru si fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ajung la...

Primarul Scripcaru si fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ajung la tribunal

Edilul George Scripcaru va ajunge nu doar la Primaria Brasov, ci si la instanta, odata ce dosarul in care e vizat de acuzatia de abuz in serviciu a fost inaintat Tribunalului Brasov.

In aceeasi situatie se afla si Aristotel Cancescu, politicianul care abia ce a ajuns in arest preventiv, intr-o alta cauza in care e cercetat de procurori. Fostul sef al Consiliului Judetean Brasov a mai primit, asadar, o veste din directia reprezentantilor DNA Brasov care instrumenteaza dosarul in care e acuzat de abuz in serviciu in forma continuata.

In acelasi dosar vor mai ajunge in fata instantei brasovene si alte 6 persoane fizice si una juridica, printre ele un fost consilier judetean, Gavril Matei, doi fosti consilieri din cadrul primariei locale, Tudor Octavian Sfarghiu si Emese Rad, dar si Nicolae Paraschiv, la data faptei secretar al municipiului Brasov.

Dosarul vizeaza „obtinerea nelegala a unei suprafete de 110 mp teren in incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov”, suprafata care ulterior a fost inchiriata si pe care s-a ridicat o constructie. „Dupa obtinerea, in mod nelegal, a autorizatiei de construire, societatea respectiva a edificat pe terenul respectiv o constructie pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata, ocupand abuziv 40,29 mp din domeniul public”, sustin procurorii, care adauga faptul ca unitatea spitaliceasca s-a constituit parte civila in dosar, cu suma de 34.716 lei.

Ar mai fi de mentionat faptul ca atat Scripcaru, cat si Cancescu au mai fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru acuzatii de coruptie.

sursa foto: newsbv.ro

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger