AcasăPoliticaPrimarul Falca, in vizorul ANI

Primarul Falca, in vizorul ANI

Edilul liberal al Aradului a intrat in atentia inspectorilor de integritate. Specialistii din cadul ANI au anuntat, luni, ca il suspecteaza pe Ghoerghe Falca de conflict de interese.

In acest sens, inspectorii au sesizat deja Parchetul General, pentru a verifica aceste banuieli ce planeaza in dreptul numelui lui Falca.

La nivel de motive pentru aceasta situatie anuntata prin intermediul unui comunicat, reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate noteaza ca „in exercitarea atributiilor de serviciu, FALCA GHEORGHE a semnat si aprobat 31 certificate de urbanism, patru autorizatii de construire, doua avize de oportunitate, doua autorizatii de desfiintare si o expunere de motive pentru 27 de beneficiari ale caror proiecte au fost realizate de aceeasi societate comerciala – PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L., societate in cadrul careia persoana evaluata si sotia sa detin calitatea de asociati. De asemenea, sotia persoanei evaluate detine si functia de administrator la societatea comerciala PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L”, dar si ca „in perioada evaluata, S.C. PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L a distribuit dividende in cuantum de 403.000 Lei. Astfel, procedura de semnare si aprobare a documentelor sus-mentionate a generat, in mod indirect, un folos material atat pentru FALCA GHEORGHE, cat si pentru sotia acestuia”.

Conform ANI, ar fi vorba despre 40 de acte materiale care ar fi fost semnate si aprobate de catre liberal, in calitate de primar al municipiului Arad, atat in timpul mandatului din 2008 – 2012, cat si pe perioada 2012 – 2016.

sursa foto: Facebook/Gheorghe Falca

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger